Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ügyfélkapu+ Miért nem sikerül?

Ügyfélkapu+ Miért nem sikerül?

Figyelt kérdés
Letöltöttem először a Google Authenticatort. Hiába adtam meg ügyfélkapuba való bejelentkezés után, ügyfélkapu+ igénylésekor időhatáron belül a kódot, nem engedett tovább. Töröltem több próbálkozás után ezt az alkalmazást a telefonról, letöltöttem a Microsoftosat. Itt is ugyanaz a helyzet. Beírom időkorláton belül a kódot, és visszautasít, hogy nem jó a kód, nem is enged tovább. Mit lehet csinálni, mit ronthatok el?

ma 04:59
1 2
 1/14 anonim válasza:
0%
Nekem is ez volt,bent voltam a navnál is hogy segítsenek,de a nőci is csak szenvedett vele,sokra nem mentem,úgyhogy hagyom a francba.Úgyis csak évvégéig lesz jó,utána a digitális lesz.
ma 06:10
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Csak ez az 1 QR-kód beolvasás történt ami ehhez a regisztrációhoz tartozik? Mert ha elkezdted a regisztrációt, beolvastad a QR-kódot majd nem fejezted be - és ezt követően újrakezdted a regisztrációt, akkor az oldal az előző QR-kódhoz tartozó kulcsot már érvénytelenítette és soha nem fogja elfogadni a benne generált kódot. Minden regisztráció indításakor új azonosítót hoz létre, és az akkor a képernyőn megjelenő QR-kódot kell beolvasni és annak a számsorát beírni.

Az is számít, hogy véglegesítve lett-e a regisztráció. Nem akkor fejeződik be amikor beolvasod a kódot és beírod az oldalnak. Azután még be kell pipálni a törlőkód mentésének megtörténtét, és egy befejezés gombra kattintani. Ha ez kimaradt és kiléptél az oldalról, akkor a regisztráció nem lett fejezve és a beolvasott QR-kód érvénytelen lesz, mert a következő regisztráció indításkor egy újat fog az oldal létrehozni neked és újra be kell olvasni, a telefonba felvett előzőt nem fogadja el többé.

ma 08:21
 3/14 anonim ***** válasza:
1-es. "Úgyis csak évvégéig lesz jó,utána a digitális lesz." ez így nem igaz. A jogszabály szerint csak azok nem fognak tudni belépni ÜK+ al akik a DAP-ot használják. Aki nem tölti le az használhatja tovább
ma 09:58
 4/14 anonim ***** válasza:
Most lesz majd leveles lehetőség is, elvileg már működik.
ma 10:44
 5/14 anonim ***** válasza:
Más látja az emailes lehetőséget? Mert én bizony nem.
ma 12:41
 6/14 anonim ***** válasza:
5-ös valami cikk szerint leomlott a rendszer. Ugye a utolsó pillanatban kell ezt bevezetni :D
ma 13:11
 7/14 anonim ***** válasza:
Ez minden határidős dolognál így van, a tömegeket kivárják az utolsó pár napot és akkor összeomlik az egész. Ha már egy hónapja lehetne e-mailes kódküldést beállítani, ma akkor sem sikerülne a túlterhelés miatt.
ma 13:23
 8/14 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom.

Amikor a Blizzard beindította a classic WoW-ot, az nem omlott össze az első nap.

Olyan tömeg volt, hogy egy egyszerű küldetésnél hosszú sorban kellett állni, mire sorra kerülhettél, de nem omlott össze.

ma 13:38
 9/14 anonim ***** válasza:

#7 Azért ne túlozzunk, ha egy hónapja lehetne csinálni akkor nem omlott volna össze. Egy csomó embernek gondja volt eleve a regisztrációval mert jó szokás szerint jóval megemelték a minimális elvárásokat az új rendszerhez mind tudás mind eszköz ügyileg és odavetették a népnek hogy csináld meg.

Azz emailes rendszer utolsó napos bevezetése hab a tortán.

ma 13:52
 10/14 anonim ***** válasza:
Egy elég friss cikk szerint "legkésőbb szerdán" elérhető lesz a csúszó emailes dolog: [link]
ma 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!