Miért nem látom az ismerőseim ismerőseit facebook-on?
Figyelt kérdés
Van egy új facebook-om és elértem a 16 ismerőst és egyiknek sem látom az ismerőseit. És bárki után keresek senkinek nem látom és ez olyan fura. Csak a közöset.
Ja és nem azért mert ők beállították, hogy csak ők lássák mert egy régi fiókomnál ugyan azoknál az ismerőseimnél látom az ismerőseiket. És nem zavar különösképpen csak fura, hogy ez miért van? Lefrissítettem a facebook-ot pedig vagy el kell telnie 2-3 napnak? Passz. Válaszokat előre koszi
tegnap 20:35
1/1 A kérdező kommentje:
Ma csináltam a fiókot és majd nem 20 ismerős megvan ha azt nézzük. Vagy ennél több ismerős kell? Vagy több idő?
tegnap 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!