Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Valahol meg tudom védeni az...

Valahol meg tudom védeni az ötleteimet ilyen esetben?

Figyelt kérdés
Próbálunk egy ismerőssel beindítani egy projektet. Megy a folyamatos ötletelés, néha mailben írjuk le egymásnak az épp aktuális ötletet. Minden eshetőségre felkészülve hogyan védekezhetnék egy olyan szituáció ellen, mint az ötletlopás. Például leírok neki most valamit mailben, évekkel később lehet szétválunk, vagy bármi probléma miatt kenyértörésre kerül a sor. Előfordulhat hogy ő az ötleteimet sajátjaként adja elő, kivitelezi, és learatja a hasznot. Ebben az esetben max csak nyit tudnék lobogtatni hogy én már régen elküldtem ezt neki mailben, tehát lopott ötlet. Létezik-e "nem hivatalos" mailekben, laikus személyeknél valami módszer arra, hogy később ne legyen lopható az ötlet, vagy bizonyíthatóan tőlem származott az információk és ezáltal ért el anyagi hasznot? Mint egy védjegy kb.

tegnap 19:40
 1/1 anonim ***** válasza:
Levédeted az ötletedet.
tegnap 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!