Hogyan tudom megvédeni az ötleteimet?
Jelenleg munkát keresek. Marketingesként szeretnék elhelyezkedni, mert ez a szakmám és szeretem csinálni és jó is vagyok benne.
A problémám a következő: Az önéeltrajzom, motivációs levelet, referenciákat elküldöm egy - egy hirdetésre és van olyan, hogy egy marketing terv vázlatot kérnek be. Eddig rendben is van, ebből látják, hogy az illető mennyire gondolja komolyan, vagy mennyire kreatív...
Az egyik cégnek elküldtem a tervem, amiben példákat is írtam. Tegnap eszembe jutott, hogy megnézem mi van velük a Facebookon, mert semmi visszajelzést nem kaptam...erre mit látok? Az én szövegem az ötleteim köszönnek vissza, ráadásul a tervben leírtak szerinti sorrendben...
Van valami mód, hogy a jövőben ilyen ne történjen meg? Arra gondolok, hogy egy olyan apróbetűs részt teszek a dokumentum láblécébe, hogy az "én szellemi tulajdonom és csak a beleegyezéemmel használható fel". Van értelme szerintetek?
Most találtam egy portál címét csak nézd meg a Mit kell tennem ha valamit szabadalmaztatni akarok? c. kérdést.
Egymást segítve csak előre is megyünk valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!