Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem így?
Én egyik oldalt sem szupportálom. Véleményem szerint egyiknek sincsen igaza.
Elég sok minden egyszerűen már csak jön,mert ez az "elvárt". Most az az elvárt, hogy a nők ne legyenek hátrányban.
Ez az egész egyszerűen elcseszett. Én borzasztóan könnyen elfogadok mindent így az én esetemben nincsen gond s az ismerőseim nagyrészt ugyan ilyenek. Soha nem foglalkoztunk olyannal, hogy most akkor bántódik-e a nő, vagy vajon túlzás ez meg az, eyetleg a férfi túl haragos stb. S mivel egyáltalán nincs is ilyen téma a számunkra (most az én ismerőseimre, közösségemre gondolok) ezért remekül megvagyunk.
Nem is egyoldalúak a kapcsolatok, meg vannak beszélve a dolgok ha még is probléma akad.
Ezért tartom ezt az egész nő férfi dolgot csupán hülyeségnek, mert nálunk élő példa van rá, hogy amint mindkettő elfogadja a másikat s nem érzi magát alulinak akkor nincsennek ilyen problémák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!