Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha félek hangosan...

Mit tegyek ha félek hangosan olvasni?

Figyelt kérdés
Nagyon rettegek a hangos olvasástól . Ha osztály előtt kell felolvasnom akár csak egy kis szöveget is elvörösödök érzem hogy szívem nagyon hevesen elkezd pumpálni stresszbe jövök és síró görcsöt kapok. Nagyon extrém módon félek tőle nem tudom megmagyarázni hogy miért vannak emlékeim arról mikor alsóban fel kellett olvasni valamit és előre kiszámoltam mikor következek. Ez csak akkor történik velem amikor ismeretlen szöveget olvasok. Van valakinek ötlete hogy lehet orvosolni azon kívül hogy “önbizalom”. Nem tudom leküzdeni pánik roham közeli állapot fog el és miután befejeztem az olvasást kb.5-10percig remegek ezért még látványos is. Általánosba volt példa rá hogy tanár alázott meg emiatt nem is egy. Valakinek bármi ötlet? Válaszokat köszönöm előre is!!!!!

ma 15:46
 1/1 anonim ***** válasza:
Gyakorolni, minél többet, naponta több órát
ma 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!