Ez mitől lehet??????
Mentem ki a konyhába, hozzáértem a hűtőhöz és rázott. Kifelé menet megfogtam a villanykapcsolót és az is rázott, de az már olyannyire arőlteljesen, hogy 3 ujjam görcsbe állt.
Bent a szobában pedig az asztali lámpa is ráz rendesen.
Mi lehet a baj? Mit csináljak?
"Kifelé menet megfogtam a villanykapcsolót és az is rázott, "
Ez nem a villamos hálózat hibája.
Szerintem az asztali lámpa legalább kettős szigetelésű, így ezt se tartom valószínűnek.
Mindenesetre, ha bármilyen rendellenességet észlelsz, inkább nézesd meg, az a biztos. Max. egy jót nevetsz rajta, ha a karácsonyra kapott műszálas hálóingedről, vagy a szőrmés papucsról kiderül, hogy szivat ...
Igen, a műanyag kapcsoló az olyan, hogy ráz.
Megint idetalált az ezoterikus mesélő történetíró.
Hülyének nézel mindenkit.
Igen, ezéppen a kiolvadás miatt nem fogom kikapcsolni.
Továbba a villanykapcsolóm nem műanyag hanem olyan mintha vékony szilikonos, gumiszerű anyag. Hálóingem sincs 3s ami a poén, hogy a család többi tagját is rendesen megrázta, sz9val nem csak én érzem.
Hívj villanyszerelőt mond el neki amit tapasztaltál és bízd rá a megoldást.
Ne halogasd, ne kísérletezz, mert akár halálos áramütés is lehet a vége.
"Hívj villanyszerelőt mond el neki amit tapasztaltál és bízd rá a megoldást."
Aztán fizesd ki a kiszállást...
Lesz egy jó napja...
"olyan mintha vékony szilikonos, gumiszerű anyag."
Az is kiváló szigetelő. Te hülyének nézed a mérnököket, gyártókat, szabványalkotókat, gyakori olvasókat.
Nem gyártanak (nem szabad nekik), olyan kapcsolókat, ami rázni tudna.
Hűtőszekrényen a fehér festék nem egy komoly szigetelés, de ne tudd meg, 230 V még azon keresztül sem tud bántani, amennyiben ép a festék.
Persze, erre bedobod, hogy inox, de manapság sok az inox utánzatú festett hűtőszekrény is.
"3 ujjam görcsbe állt."
Azt sem tudod, milyen a rázás, szerintem életedben soha nem is tapasztaltad.
Ezotéria szekció nem volt elég a szellemes történetek terjesztésére, muszáj bepofátlankodni szakmai szekcióba is. Meg néha a politikába is "köztudottan".
Csak azt nem tudom, mit élvezel ezen (jó, láttam már különféle mentális eseteket, nagy az állatkert), bár mondják, hogy valakit ezért fizetnek, pörgetni kell az oldaltöltéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!