Ez mitől lehet??????
Mentem ki a konyhába, hozzáértem a hűtőhöz és rázott. Kifelé menet megfogtam a villanykapcsolót és az is rázott, de az már olyannyire arőlteljesen, hogy 3 ujjam görcsbe állt.
Bent a szobában pedig az asztali lámpa is ráz rendesen.
Mi lehet a baj? Mit csináljak?
„Mi lehet a baj?”
Az, hogy ezt az egészet csak kitaláltad, a baj az agyadban van.
„Mit csináljak?”
Ne írj ide több ilyen eszetlen baromságot.
7
„Hívj villanyszerelőt mond el neki amit tapasztaltál és bízd rá a megoldást.”
Kijön a villanyszerelő, úgy tesz, minta valamit csinálna (igazából ő tudja, hogy semmit nem kell csinálnia, mert ez az egész csak egy kitaláció), majd felvesz a pénzt és jót röhög rajtad, hogy mekkora marha vagy.
8
„Kell egy kis mellékes van műszerem ha Budapesten vagytok meg mérem egy jelképes összegért.”
Mit mérsz ki, te főokos? A kérdező értelmi színvonalát kellene kimérni, de azt nem lehet műszerrel megtenni.
Először is nem tudom miért hiszitek azt, hogy hazudok. Nem is értem ennek mi értelme lenne?
Nem is szeretnék ebbe belemenni, mert teljesen felesleges.
A lényeg, kihívtam egy villanyszerelőt és a vezeték volt már a falban régi csak nem vágta le a biztosítékot. Ki kellett cserélni a biztodítékot, újra kellett húzni a vezetékeket a falban és ezek miatt rázotak a dolgok. Megnézett mindent semmi nem zárlatos. Azt meg hogy mennyibe került, le sem merem írni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!