Melyik ez a sztori? (lent a többi)
Figyelt kérdés
sziasztok, az lenne a kérdésem,hogy van a wattpadon...? egy sztori amiben hermionet? és dracot? egy párba állítják, és valahogy kapnak gyereket, (csak gyakorlatra) akit nevelniük kell.......tudom ez nem sok, de nem emlékszem rá....... nagy segítség lenne ha valaki be linkelné ide!
köszönöm!
tegnapelőtt 15:01
1/3 A kérdező kommentje:
légyszííí írjatok!!!!
tegnapelőtt 18:35
2/3 anonim válasza:
keres ra kulcsszavakkal, eleg valoszinu, hogy talalsz hasonlot, sok ilyen van.. Nem vagyok otthon ebben, nem izgat, jobb szeretem ha a valos tortenet megmarad ugy ahogy van, nem gondoljak tovabb az emberek, es irnak mindenfele random dolgokat, de wattpadon nagyon sok hp ff van, nezzd meg pontosabb kulcsszavas keresessel, vagy kerdezd meg facebookos wattpad csoportban
3/3 A kérdező kommentje:
thanks!én is inkább szertem meg őrízni a könyv hangulatát,olvasássát az egyedislgét.....de ugye sajnos csak 7 kötet van , és szükségem van a további újdonságokra.....de egyetértek!!
köszönöm!
tegnap 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!