Minden vásárlási blokk elhalványul az idő múltával?
A barátommal 2023 szeptemberében volt az első randink. Egy kávézóba mentünk, én pedig titokban megőriztem a blokkot. Azóta azt tervezgetem, hogy egy jubileumi évfordulónkra majd szép képkeretben adom neki ajándékba, mikor már öregek leszünk és ráncosak, és a kávézó nevére sem emlékszik, szóval igazi meglepetés lesz a megmaradt kis papírfecni.
Egy éve vagyunk együtt, szóval gondolhatjátok, ez sokára fog bekövetkezni. :D Én pedig aggódom, hogy a blokk, amit tudomásom szerint fotópapírra nyomtatnak, valószínűleg nem túl tartós, és pár éven belül elhalványul. :(
Valaki, aki különösen ért a blokkokhoz és a fotópapírhoz, alá tudja ezt támasztani?
Kibírja 25, 50, 100 évig? (Nem tudom, meddig fogunk élni.) (Azért remélem, nem 100.)
Ha esetleg a gyanúm beigazolódik, szerintetek jó ötlet lenne bescanneltetni valahol?
Köszi szépen!
Aranyos ötlet amúgy 🙂
De igen, a pènztár blokkok szinte kizárólag hőpapìros megoldással kèszülnek, pár èv alatt mèg a fiókban tárolva is alig olvashatóra halványul.
Szerintem is a jó minősègben szkennelès ès nyomtatás az időtálló megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!