Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire megbízhatóak a...

Mennyire megbízhatóak a Mil-Tec márkájú bakancsok?

Figyelt kérdés

Ezen belül is a Mil-Tec Jungle bakancsai érdekelnek engem leginkább, de ha valakinek van más ajánlása az nyugodtan le írhatja, viszont én jobb szeretem az egyszerű kinézetű bakancsokat, ha értitek.

Több helyről is megkaptam hogy ennek a márkának elég ergya a minősége, és sokan azt ajánlották hogy inkább más márkát keressek (McRae, Wellco, stb) viszont ezeket vagy nem kapni itthon, vagy nincs a méretemben, vagy egyszerűen csak piszok drága.

Mivel itthon leginkább a Mil-Tec márka van elterjedve, ezért inkább hazai embereket kérdeznék meg erről.

Az r/askhungary-n már fel tettem ezt a kérdést, de ott valamiért le szedték ezért inkább ide jöttem, és hátha itt hasznosabb válaszokat, vagy netán tippeket kapok.

Ha valakinek esetleg van ilyen márkájú bakancsa, főleg ha már elég régóta használja, akkor az kérem válaszoljon, köszönöm!

(elnézést ha elég kusza lett a megjegyzés, itt ott ki javítottam pár dolgot, és adtam hozzá egy pár mondatot még)

jan. 1. 22:40
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!