Mit jelent, ha ilyet álmodok? Miért érzem magamat utána szarul, ha nem is ismertem?
Az a helyzet, hogy nemrég volt egy olyan álmom, amiben azt hiszem valamit ki kellett derítenem és az egyik nyom a nagyapámhoz vezetett (akit pár hónapos koromban láttam csak, mert meghalt). Azt tudtam meg álmomban, hogy ő (papám) elvileg mégsem halt meg, mert rajta volt egy nemrégi videón, és csak egész végig azt hazudta, hogy meghalt, mert nem kellettünk neki (ez még mindig az álmom része). Ez abból derült ki, hogy a nagyim felkereste az álmomon belül (nagyim a való életben él), és ő mondta azt, hogy él a nagypapám... Ez így eléggé szíven ütött, de az álmom végén megkérdeztem a nagyimat, hogy most akkor csak az álmom szerint él, vagy való életben is (mert tudtam, hogy álmodok és hogy mindjárt felébredek, ami nem tudom hogy lehetséges xd). A nagyim pedig mielőtt felébredtem mondta, hogy nem lehetséges az, hogy tényleg él a papám, mert a való életben a kezei közt halt meg (amikor ezt mondta nekem, még mindig álmodtam). Aztán felébredtem és nagyon szar kedvem lett, nem tudom miért. Azt nem tudom, hogy a papám valóban a nagyim kezei közt halt-e meg, soha nem kérdeztem, mert elég érzékeny téma. Én csak azt nem értem, hogy miért éreztem ezután az álom után magamat szarul. És ennek az álomnak mi a jelentosege? Mert tényleg alig ismertem papámat, mindössze pár hónaposam láttam, utána meghalt. Úgyhogy sajnos még csak emlékezni sem tudok rá.....
Szóval szerintetek miért voltam ezután szarul és mi az álmom jelentősége?
Légyszíves normális válaszokat adjatok, elég szar hangulatban vagyok most is.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!