Mit jelent ez, terhesség vagy más?
Az alhasam a köldök alatt kiemelkedik, viszont lejjebb a szeméremdomb és e között a "domb" között be van horpadva. A mellbimbóm sötétebb. Menstruációmnak a napokban kell megjönnie.
Ezek ugye nem terhességre utaló jelek?
Bármi lehet. Egyszerű pms tünetek is. Jellemzően ebben a szakaszban, még ha terhes is vagy, pontosan olyanok a tünetek, mint a menstruáció előttiek. Kizárólag terhességi teszttel tudod megmondani, szemre/érzetre nem igazán.
Ami fontos: nyugodj meg! Lélegezz mélyeket, hallgass nyugizenét, igyál egy teát, gyújts meg egy gyertyát, nézd meg a kedvenc filmedet, vagy csinálj bármit, ami megnyugtat. Az emberi test elképesztő dolgokra képes, ha gond van a "toronyban": minél inkább ráparázol, annál később fog megjönni, és annál idegesebb leszel, és így tovább. Ne kerülj bele ebbe a spirálba, mert nem tesz jót a szépségednek. Végül úgyis megjön, és rájössz, hogy teljesen fölöslegesen feszültél. (Ha meg véletlenül mégis terhes lennél, akkor teljesen mindegy, hogy mit csinálsz. Ha nem jön meg az időponthoz képest kb 5 napon belül, akkor veszel tesztet, elmész dokihoz, ő meg elmondja a további teendőket. Addig nincs értelme parázni, amíg nincs a kezedben a papír, hogy terhes vagy. Ennek van kisebb esélye.)
És amíg nem akartok gyereket, mindig védekezzetek! Az őrangyalod is megunja egyszer, ha nem segítesz neki ;)
Köszönöm a kedves szavakat.
Nagyon parázok mert a mellem is meg van duzzadva illetve sötétebbek a bimbók. És látszik egy halvány linea nigra is. Viszont az elmúlt 2 menstruációs ciklusom normális volt...
Szóval teljesen össze vagyok zavarodva és parázok. Remélem a nagy részét csak bebeszélem az egésznek
4.-es vagyok
Lehetséges, ha nagyon ráizgulsz minden apró tünetet úgy vehetsz. Sajnos sok olyan tünete van a mensinek is mint a korai terhességnek.
4-es vagyok :D
Ha jól vonom le a következtetést, akkor nem tervezed a baba dolgot igaz?
Egyéb infókat ha megosztasz pl: hány naposak a ciklusaid átlagban, mikor jött meg az előző havid. Mikor volt aktus, esetleg figyeled-e hogy mikor van ovulációd, nyák alapján, védekeztetek vagy sem stb...
Az alapján kicsit könnyebb az esélyeket latolgatni az ovuláció miatt (bár az sem 100%-os mert időnkívűl is lehet peteérés).
Igazából, nem elszomorításként, ha volt aktus védekezés nélkül a terhesség lehetősége mindig fenáll még védekezés mellett is, mert az is csak 99% biztonság... A 100% biztonság, ha nem élsz nemi életet ^^
Őszintén, ha nagyon izgulsz csinálj reggeli pisi tesztet.
Majd írj miújság veled!!! :D
Lehet hogy elkezdtek leszállni a heréid.
Úgy meg biztos nem lehetsz terhes 😁
2-es vagyok
Nagyon is lehetséges bebeszélni magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!