Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Xanax befolyásolja a teherbees...

Mani5 kérdése:

Xanax befolyásolja a teherbeesést?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szorongásos beteg vagyok egy ideje, és napi 0.25mg xanaxot vagy ha estére kicsit rosszabbul érzem magam a 0,25mg xanaxnak a felét veszem be. Szóval nem sokat, meg kb 1 hónapja csak. Viszont vágyunk nagyon egy második babára. Próbálkozunk egy ideje. Akkor sem sikerült mikor nem szedtem a gyógyszert, de gondolom ott a szorongás volt a baj. De most félek hogy ez kicsit befolyásolja ez is a teherbeesést. Sokkal nyugodtabb vagyok, meditalok, olvasok, dolgozom magamon, mert nem akarok gyógyszert szedni, tudom az árt a magzatnak is.

dec. 3. 14:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem hatással lehet - minden gyógyszer - egy ilyen projektre!

Nem vagyok meggyőződve arról, hogy bölcs dolog mentális betegséggel, - abból ki nem gyógyult állapotban - gyermeket nemzeni!

Ti dolgotok, de utána nem kell olyanokon csodálkozni, hogy a megszületett gyereket szép fokozatosan, de az élet alól is fel fogják menteni.

Ilyen allergia, olyan allergia, aztán már nem ehet meg dolgokat, mire a végén már levegőt is csak a meghatározott időben és módon vehet! Költhettek pluszban az ő nem létező egészségére is!

Mondom: Ti dolgotok, de utána ne tátogjatok, hogy minden baja van a gyereknek!

dec. 3. 15:55
 2/3 anonim válasza:
100%

Bár én nem szedtem soha, de szerintem először jöjj helyre mind lelkileg mind testileg és utána amikor már nincs szükség a gyógyszerre akkor kezdjetek bele a baba projektbe.Te is nyugodtabb leszel hidd el, hogy nem azon stresszelsz végig a 9 hónap alatt hogy lett e valami baja a babának vagy X év múlva derülne ki valami tanulási nehézség, vagy bármi egyéb ami miatt meg életed végéig őrlőd magad. Inkább előzd meg.

Kívánom, hogy mielőbb teljesüljön a vágyatok hogy újra babázhass 🤞

18 khm

dec. 3. 15:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Én a helyedben megvárnám, amíg nem lesz erre szükséged.Az a legbiztosabb.
dec. 6. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!