Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Milyen szert szedhet az egyik...

Milyen szert szedhet az egyik ismerősöm, ha állandóan tikkel a pupillája?

Figyelt kérdés
Szemüveges, és sokszor ha beszélünk és nézek a szemébe akkor látom hogy mindkét pupillája tikkel össze vissza. Ez melyik szertől lehet?

dec. 30. 21:44
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Oldalra mozog? Az nistagmus,veleszületett rendellenesség, valószínűleg ezért szemüveges.
dec. 30. 22:27
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Látni kellene, mert ennyiből nehéz megállapítani, a pupilla nem igazán tud "tikkelni". Ha arra gondolsz, hogy egymástól, és fényviszonytól függetlenül felváltva tágulnak-szűkülnek, az egyik drogra sem jellemző, inkább orvosi "probléma". Az előttem szóló is erre utal.
dec. 30. 22:43
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát úgy mondanám hogy nem csak oldalra mozog, hanem így berezeg mindenfele vagy nem tudom hogyan mondjam, de néha a szeme is nem csak a pupillája
tegnapelőtt 02:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Nistagmus lesz. Nem drog okozza.
tegnapelőtt 11:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem drogos, ez egy rendellenesség... 🙄
tegnapelőtt 11:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Oh értem, köszönöm a válaszokat!
tegnap 03:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!