Ha a klíma azt írja ki, hogy "Df" és megáll utána vissza kapcsol de kb óránként ezt csinálja mitől lehet? Ennyire fagy?
Figyelt kérdés
dec. 30. 14:55
1/4 anonim válasza:
Valószínűleg igen már hideg van neki és ilyenkor olvassza le magát. Ha nem csepptálca fűtéses akkor érdemes lehet megnézni néha hogy nincs e benne jég
2/4 anonim válasza:
Df = Defrost, azaz olvasztás. Amikor a klímával hűtesz, a kültéri egység fűt. Fűtéskor ez a folyamat megfordul, kint hűt és bent fűt. De mivel kint a fagypont közelében (éjjel már alatta) van a hőmérséklet és párás a levegő, a hidegtől amit a kültéri áraszt ez kicsapódik és ráfagy. Ezt kell időnként leolvasztani, minél hidegebb van kint annál gyakrabban. Teljesen normális, nem kell megijedni tőle. Ilyenkor az se zárható ki, hogy fehér színű füstöt áraszt a kültéri, ez is teljesen normális.
3/4 anonim válasza:
Nálam is hasonló a helyzet, pont ma írtam ki kérdést róla és tök korrekt, jó válaszokat adtak.
Én próbálok rásegíteni sajátkezűleg a leolvasztásba, olvasd el a nekem adott válaszokat...
4/4 stevesmith válasza:
Teljesen normális, minél hidegebb van kint, annál gyakrabban csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!