Szerintetek mi történik a halál után?
Mostanában sokat foglalkoztat, hogy mi történhet a halál után. Nagyon szeretném hinni, hogy létezik a reinkarnáció, sok hitelesnek tűnő történet található az interneten, de mégis az tűnik a leglogikusabbnak, hogy semmi sem lesz utána, szimplán megszűnünk létezni, ami nagyon ijesztően hangzik számomra. Sokan akik meghaltak pár percre, beszámolnak arról, hogy láttak az elhunyt szeretteiket, esetleg Istent, fényes alagutat stb., de szerintem ez csak halucináció, olvastam is valahol, hogy az agy a halál beálltakor, vagy a halál beállta előtt, nem emlkészem pontosan, halucinogén anyagokat termel. A reinkarnációs történetek, hogy kisgyermekek emlékeznek az előző életükre, hitelesnek tűnnek, legalábbis némelyik, de a kisgyerekeknek erős a képzelő erejük, lehet csak kitalálják ugymondd.
Sokak tapasztalnak elhunyt szerettük halála után paranormális jelenségeket, vagy mintha az elhunyt jeleket küldene nekik, gondolok ezalatt furcsa történésekre például (nem tudok más példát felhozni, ezt tiktokon láttam) egy lánynak elhunyt az édesapja, akinek volt egy jellegzetes beceneve, amit a temetés után a lány látott egy autónak a rendszámában, ilyenekre gondolok, nem a legjobb példa volt, de remélem értitek mire gondolok. Ezek is csak véletlen egybeesések lennének?
Ti miben hisztek? Érdekel nagyon, hogy mások hogyan vélekednek ezzel a témával kapcsolatban.
Rothadàs, bomlàs. Megszűnök.
Félni nem félek tőle, földi létem alatt kell ellàtnom a feladataim, megvalósítani önmagam.
Nekem valahogy azt nehéz megertenem hogy egy elo ember egyszer csak megszunik letezni eltunik a Fold szinerol mintha sose letezett volna
Egy marek por lesz belole
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!