Milyen volt számodra a 2024-es év?
Átlagos, találtam egy szuper munkahelyet áprilisban, ahová szeretek bejárni, jó a társaság, nincs vasszigor, stb, összejöttem feleslegesen az exemmel egy év szünet után kb 4-5 hónapra, csak hogy kiderüljön, hogy ezt inkább mégsem kellene erőltetni, de nem volt rossz végül is, mert legalább találkoztam megint 1-2 régi ismerőssel az ő oldaláról, beszélgettünk, kivel mi a helyzet, aztán legalább le lehetett zárni végleg, nem maradt bennem semmi olyan érzés, hogy hibás döntés volt tavaly szakítani.
De ezt a két dolgot leszámítva sok izgalmas dolog nem történt, főleg dolgoztam meg itthon voltam + néha volt valami program barátokkal, kollégákkal, stb. Nyaralni sem jutottam el, pedig minden évben megyek két helyre (ingyenes lehetőségek), csak most valahogy nem úgy jöttek ki a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!