Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Kinek hogy telt a karácsony?

Kinek hogy telt a karácsony?

Figyelt kérdés

ma 01:53
 1/7 anonim válasza:
100%
Remekül. :)
ma 08:25
 2/7 anonim ***** válasza:
77%

Barátom üzenetben szakított velem.

5 éves öcsém magára döntötte a karácsonyfát.

Unokaöcsém azt hitte megy neki a "Habos babos Cola" de ehelyett felrobbant az üveg.

Csak a szokásos :)

ma 08:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Eltelt ..
ma 09:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Jól, nyugisan mint mindig, már sok éve:). Szenteste anyósnál társasoztunk, vacsiztunk, fát díszítettünk a férjemmel és vele, meg a sógornőmmel, aztán az ajándékozás után ( az ő családjukban divat), spuri haza, és megkezdtük a jó kis téli szünetünket. Mivel ebben az időszakban nem dolgozik egyikünk sem, hála égnek:) Eszegetés, döglés sorozatozás, olvasás, kutyázás, társasjáték, kártya, szex🤣 mikor mihez van kedvünk:)❤️
ma 16:18
 5/7 anonim ***** válasza:
56%

En dolgoztam.

Apolono vagyok, vegig be voltam osztva.

ma 17:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Faxán, 24-én lábtöréssel kórházban:D
ma 17:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Gyorsan eltelt, mondjuk programdus volt. Most az adventi reszt nem reszletezem, voltunk karacsonyi vasarokban Budapesten, Pragaban, Becsben, Milanoban, ceges buli, diszites, stb

December 24: keszulodes, fadiszites, fozes-sutes, batyamnal voltunk, majd nalunk, itt volt a karacsonyi vacsora, megneztuk a Diotorot a TV-ben, majd a Resszkessetek betoroket, utana ejfeli mise

December 25: felmentunk a Normafara, sutottunk, foztunk, ebed majd elmentunk az Operaba megnezni a Bohem eletet, filmeztunk

December 26: jott anyukam barstnoje es ferje, majd ebed, este pedig az unokatestvereink jottek. Most pedig Hevizen pihenunk.

ma 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!