Céges karácsonyi bulin voltam, és véletlenül kicsúszott a számon az alábbi. Szerintetek nagyon gáz voltam?
Figyelt kérdés
A karácsonyi bulin egy kicsit sikerült többet innom a kelleténél (másnak is), de mindenre emlékszem, nem csináltam semmi hülyeséget, egy mondaton kívül.
Beszélgettünk a munkatársakkal, és szóba jött, hogy milyen jól megcsinálták a munkaasztalokat, de az egyik férfi kollégám (25) megjegyezte, hogy folyton beleakad a felsője és viccesen megjegyezte, hogy attól tart, hogy egyszer úgy beleakad, hogy leszakítja róla a felsőt. Én (23L) meg véletlenül elejtettem egy megjegyzést ittasabb állapotban, arra utalva, hogy megnézném póló nélkül.
Mindezt úgy, hogy nem akarok semmit a csávótól, ő sem tőlem, de a legcikibb az egészben, hogy a többiek is hallották.
Nagyon ciki volt igaz?
tegnap 20:03
1/1 anonim válasza:
Annyira nem. A karácsonyi nemszínjózan buliba belefér. Az illetőnek legyezgeti a férfiasságát, az sose árt. Jövőre elfelejtik, más nem veszi olyan fontosnak, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!