Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Olyan ember létezik, aki...

Olyan ember létezik, aki forexből keresi a kenyerét? És tud olyan mentort, akihez érdemes befizetni, és van is siker belőle?

Figyelt kérdés
Eddig 6 “mentornál” tartok, kb 4évet tettem bele mindenáldott nap szenvedtem vele, de kezdem belátni hogy semmi értelme

tegnap 15:17
 1/1 anonim ***** válasza:

Az xm saját oktatása ingyenes, nem kell semmit befizetni hozzá, minden hétköznap este 5-8-ig mennek a magyar nyelvű webinárok egy igazán profi előadóval. Bizonyos napokon interaktív, hozzá is szólhatsz, kérdezhetsz és elmondhatod a saját gondolataidat is. Chaten bármikor kérdezhetsz. Éles számla szükséges a részvételhez (befizetés nem).

Komjáthy Attila tanulószobájára is érdemes lehet befizetni, havi 5e Ft. Ennél bizonyosan többet ér. A nyilvános megosztásai alapján Attila számomra mindenképpen hiteles.

Kunos Károly egy évig tartó képzése is jónak tűnik, bár nem vettem részt rajta, de az ingyenes megosztásai alapján a szememben ő egy hiteles trader.

tegnap 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!