Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ügyfélkapu+ aktiválás?

Ügyfélkapu+ aktiválás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap aktiváltam az Ügyfélkapu+-t NISZ Hitelesítő segítségével, azonban nem jelentkeztem be utána. Ma a mamámnak segítettem megcsinálni, azonban azt tapasztaltam, hogy nem nyitja meg nekem a NISZ Hitelesítő alkalmazást többé, pedig ahhoz, hogy belépjek, kell egy azonosító. Mamám telefonján többször is teljesen jól megnyitotta, de nekem már a második megnyitásomnál egyből kidobott az alkalmazás, azt jelezve, hogy küldjek jelentést a hibáról. Ez meg is történt, viszont nem tudom mit csináljak és aggódom.

Valakinek volt hasonló tapasztalata?

tegnap 14:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Google Authenticator-t próbáld meg, egy fokkal megbízhatóbban működik mint egy közigazgatási app. Ha elmentetted a QR-kódot vagy hitelesítő tokent a regisztráció során, akkor csak be kell olvasni az Authenticator-ban. Ha nem, és máshogy nem megy, akkor kénytelen leszel újrakezdeni, törölni a meglévő Ük+ hitelesítést és létrehozni újra.
tegnap 16:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Kaptál egy törlőkódot, amikor beállítottad a pluszt. Azzal töröld ki, és állítsd be egy másik alkalmazáshoz.
tegnap 17:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Valóban ki vn plakátolva a web oldalukon, hogy a NISZ Hitelesíítő ajánlott megoldás, de ezt nemrégiben kukázták, csak nem szedték le a web oldalról a szöveget.

Microsoft Authenticator, és a Google Authenticator használata az érvényes javaslat ez idő szerint.

A törlő kóddal meg kell szüntetni az eddigi regisztrációt és újbúl regisztrálni , de most fenti kettőből választott hitelesítő szoftverrel regisztrálva.

tegnap 22:46
 4/4 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkinek!

Töröltem az előzőt, majd megcsináltam újra az egészet a Microsoft Authenticator-ral.

ma 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!