Nem jött meg az ügyfélkapum aktivaló kódja az email címemre. Járt már valaki így?
Még az iskola első hónapjaiban csinaltak nekünk ügyfélkaput, csak akkor én nem változtattam meg a jelszót bizonyos időintervallumba és a fiókom nem lett aktiválva
Most pedig itt az idő,hogy jelentkezzek egyetemre, csakhogy a jelentkezést ügyfélkapu által kell hitelesíteni.
Éppen ezért 2 nappal ezelőtt elmentem az okmányirodába, hogy tudjam aktiválni a fiókomat
Azt mondták emailbe küldenek egy egyszer használatos kódot
De nekem ez a kód még nem érkezett meg. 2 napja várom
Mit tegyek? Holnap menjek be újra az okmányirodába?? Valaki járt már így?
Köszönöm a válaszokat!
Jó címet adtál meg ?
Kéretlen levelek mappa ?
Igényeld újra a kódot.
Igen, ha nem kapod meg, be kell menned.
Ez elolvasható, ha valaki beírja az internetböngésző keresőjébe, hogy nem kaptam meg az ügyfélkapu aktivló kódot.
"Előfordulhat, hogy a regisztráció során tévesen adta meg, vagy elírták az e-mail címét, amelyet a regisztrációs nyugtán ellenőrizhet. Mivel az Ügyfélkapura nem tud bejelentkezni, hogy e-mail címét módosítsa, ezért a regisztrációs szervnél tudja módosíttatni a címet.
Módosítást követően már tud új kódot kérni a "Nem tudok belépni" linkre kattintva felhasználói nevének és e-mail címének pontos megadásával.
Amennyiben a regisztrációkor helyesen lett megadva az e-mail címe, abban az esetben ellenőrizze levelezőjének "Spam" ("Kéretlen levelek") mappáját, mert előfordulhat, hogy az e-mailt levelezője kéretlen levélnek minősítette."
A link: [link]
csináld végig ezt:
mo.hu-ra belépsz, piros belépésmezőre katt, ott kiválasztod az elfelejtette a jelszavát? Kitöltöd a felhasználónév, email cím mezőkét, nyomsz egy okét, majd emailed ellenőrzöd. ha nem érkezik meg, akkor kormányablak, ha megérkezik, akkor aktiválod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!