Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem jött meg az ügyfélkapum...

Nem jött meg az ügyfélkapum aktivaló kódja az email címemre. Járt már valaki így?

Figyelt kérdés

Még az iskola első hónapjaiban csinaltak nekünk ügyfélkaput, csak akkor én nem változtattam meg a jelszót bizonyos időintervallumba és a fiókom nem lett aktiválva

Most pedig itt az idő,hogy jelentkezzek egyetemre, csakhogy a jelentkezést ügyfélkapu által kell hitelesíteni.

Éppen ezért 2 nappal ezelőtt elmentem az okmányirodába, hogy tudjam aktiválni a fiókomat

Azt mondták emailbe küldenek egy egyszer használatos kódot

De nekem ez a kód még nem érkezett meg. 2 napja várom

Mit tegyek? Holnap menjek be újra az okmányirodába?? Valaki járt már így?

Köszönöm a válaszokat!

2020. febr. 12. 17:08
 1/3 belapus ***** válasza:

Jó címet adtál meg ?

Kéretlen levelek mappa ?

Igényeld újra a kódot.

2020. febr. 12. 19:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen, ha nem kapod meg, be kell menned.

Ez elolvasható, ha valaki beírja az internetböngésző keresőjébe, hogy nem kaptam meg az ügyfélkapu aktivló kódot.

"Előfordulhat, hogy a regisztráció során tévesen adta meg, vagy elírták az e-mail címét, amelyet a regisztrációs nyugtán ellenőrizhet. Mivel az Ügyfélkapura nem tud bejelentkezni, hogy e-mail címét módosítsa, ezért a regisztrációs szervnél tudja módosíttatni a címet.

Módosítást követően már tud új kódot kérni a "Nem tudok belépni" linkre kattintva felhasználói nevének és e-mail címének pontos megadásával.

Amennyiben a regisztrációkor helyesen lett megadva az e-mail címe, abban az esetben ellenőrizze levelezőjének "Spam" ("Kéretlen levelek") mappáját, mert előfordulhat, hogy az e-mailt levelezője kéretlen levélnek minősítette."

A link: [link]

2020. febr. 12. 19:57
 3/3 anonim ***** válasza:

csináld végig ezt:

mo.hu-ra belépsz, piros belépésmezőre katt, ott kiválasztod az elfelejtette a jelszavát? Kitöltöd a felhasználónév, email cím mezőkét, nyomsz egy okét, majd emailed ellenőrzöd. ha nem érkezik meg, akkor kormányablak, ha megérkezik, akkor aktiválod.

2020. febr. 12. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!