Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csak szerintem ilyesztő a WC...

Csak szerintem ilyesztő a WC a repülőkön?

Figyelt kérdés

Amikor utaztunk,félúton WCRe kellett mennem,de mikor felnyitottam a WC ülőkét,borzasztóan nyomasztó érzésem támadt,nagyon megilyedtem attól a sötét WC csésze belselyétől,mintha egy fekere lyuk lenne amibe bele esek és nmtudok kijutni.

kérem valaki válaszoljon😭

ma 11:52
 1/8 A kérdező kommentje:
teljesen fekete volg a AC Csésze,nekem az a fóbiám,hogyha nem látom valaminek az allját,csak ürességet,meg feketeséget látok,akkor nagyon bepánikolok.
ma 11:54
 2/8 A kérdező kommentje:
Volt*
ma 11:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem fekete
ma 11:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Én alapból nem szeretek felállni a repülőn, de na, nyilván néha van hogy fel kell, ha nem is más, a WC miatt. Amúgy én se szeretem, nem vagyok egy hatalmas ember, de mindig olyan szűknek érzem ott bent, meg mindig amikor meghúzom a wc-t, megijeszt a hangja. 🤣
ma 12:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a helyesírásod sokkal ijesztőbb.
ma 12:33
 6/8 TappancsMancs ***** válasza:
Teflon a belseje aminek higiéniai oka van.
ma 13:53
 7/8 TappancsMancs ***** válasza:
Amúgy tényleg szokatlan a hétköznapihoz képest, de nyugi mert az extra tisztasághoz alakították ki.
ma 13:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Én a látvány miatt félek
ma 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!