Hol van a kölcsönző? Mennyibe kerül a korik kölcsönzése?
Figyelt kérdés
Írtam a Pécsi műjégpálya vezetőnek emailt. Megtudtam hogy elv márciusig lesz nyitva, és hogy a jégkorikat kölcsönözni lehet "külsős cégnél". De én ezt most nem értem, miért kell külön helyre menni hogy tudjunk kölcsönözni korit?xD Hol van ez a külsős cég?tegnap 21:36
1/1 anonim válasza:
KORCSOLYAKÖLCSÖNZÉS:
A korcsolybérlést és korcsolyaélezést szerződéses vállalkozó végzi.
Elérhetősége: Tóth Gergely Dániel: +36 30 771 5367
További információk a Facebook oldalán találhatók: [link]
Korcsolya kölcsönzés:
A nyitvatartási időben korcsolya kölcsönző üzemel, ahol 24–48-as méretig megtalálható egy élű korcsolyák mellett, kétélű (csúszkák) állnak az egészen picik rendelkezésre. Ezen kívül korlátozott számban tanulás segítő keretek is bérelhetők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!