Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Easyboxnál több csomag rendelé...

Easyboxnál több csomag rendelése esetén egyszerre vagy egyesével szállítják az automatába? Lent több infó

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Öt dolgot rendeltem emag-ról. Kaptam is értesítőt viberre, hogy át lehet venni a csomagot. Az értesítőben ez állt, hogy "1/5 csomagjait az xy rendelésből átvehető az easyboxból.". Ez azt jelenti, hogy az ötből egyet szállítottak az automatába?

Elnézést, ha hülye a kérdés, nem vagyok annyira jártas ebben.

Köszönöm a válaszokat!

dec. 14. 14:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha nem (csak) az Emag a forgalmazó hanem külső cégek, akkor a feladás helye és kiszállítási idő is eltérhet. Konkrét tapasztalat nélkül, csak a logikára hagyatkozva ez azt kell jelentse, hogy az 5 rendelt csomagból 1 már kiszállításra került, mert nem fogják egymást bevárni és nem is készítik össze 1 db küldeménnyé a rendelést (akkor az utolsó beérkezésére is várni kellene). A te részedről viszont legrosszabb esetben 5 köröd is lesz, mire mind az ötöt átveszed (ha szerencséd van és nincs telítve folyamatosan az automata).
dec. 14. 14:42
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Megnéztem most és nem emag a forgalmazó, hanem öt különböző külső cég.

Az nem gond, hogyha többször el kell mennem értük.

dec. 14. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!