Juli 20an, 21én rendeltem sheinről, 22én/23an kiírta, hogy repülővel szállítják, azóta semmi. A baj az, hogy 31én megyünk nyaralni és kéne a csomag. A kérdésem: Mennyi idő mire a repülőút után kiszállítják a csomagot kocsival? Juli 25. van
1.válaszoló
Köszönöm az értelmes választ, a baj, hogy semmit nem értél el vele, és még a kérdésre se válaszoltál. A másik pedig, hogy nem is szoktam tiktokozni.
4.válaszoló
Azt írták, hogy már a repülőn van és, hogy már engedélyezték Hongkongban a csomagot
Próbáltad felvenni a kapcsolatot az eladóval?
Esetleg kommenteket nézted hogy kinek mikor jött meg?
Amúgy valószínűleg tartom hogy megkéne érkeznie de magyar szállítókból kiindulva nem biztos :(
Legyen egy B terved a ruhákra én ezért utálok rendelni mindig eltervezem hogy már tavasszal meg rendelem a nyári cuccokat hogy legyen ideje megérkezni aztán csak elhúzom az időt és személyes vásárolgatas lesz belőle xd
Esetleg shein ügyfélszolgálatanak is írhatsz hogy ilyenkor mi van
Húgom szokott rendelni neki 3-4het alatt érkezik meg általában.
6.válaszoló
Köszönöm a választ, felvettem velük a kapcsolatot és azóta frissítették a csomag státuszát, már Magyarországon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!