Elmondanátok a munkahelyeteken, hogy terhesek vagytok, ha éppen elő akarnának léptetni?
Figyelt kérdés
4 éve dolgozom egy cégnél, közben szakirányú végzettséget szereztem, sokat tanultam a szakmáról, és mivel elégedettek a munkámmal, felajánlottak egy magasabb munkakört. De közben terhes lettem, és most nem tudom elmondjam-e előléptetés előtt ezt, vagy várjam meg amíg aláírjuk az új szerződést. Sokat dolgoztam ezért, 150%-ot teljesítettem évekig, de tudom, hogy néhány hónap múlva meg otthon maradok babázni évekre (szeretnék a gyerekkel otthon lenni 2-3 évig). Te mit tennél?ma 18:20
A kérdező szavazást indított:
Elmondanám mielőtt előléptetnek
Utána mondanám csak el
9 szavazat
1/5 anonim válasza:
Szemrebbenés nélkül előléptetés után mondanám el.
2/5 anonim válasza:
Az attól függ. Ha a főnök vagy rokona az apa, akkor elmondanám, egyébként nem.
3/5 anonim válasza:
Ők pl egy percet se gondolkodnának rajta leépítéskor, hogy kitegyenek, hiába is teljesítettél 150%-ot évekig.
4/5 anonim válasza:
Ilyen körülmények között én nem vállalnám el a előléptetést. Ha valóban évekig otthon szeretnél maradni, akkor gondolom a munkáltatónak más embert kell felvennie/kineveznie, hiszen addig is el kell látni a feladatot/munkakört. Sokkal egyszerűbb dolgod lesz viszatérésékor, ha abba a munkakörbe mész vissza amiben 4 éves tapasztalod van, és nem néhány hónapos.
5/5 anonim válasza:
Pozíciótól függ. Mennyire lesz nekik nehéz pótolni, mennyire esélyes hogy ezt újra felajánlják GYED után, mennyivel másabb a feladatkör. Meg milyen a kapcsolat magával a céggel, normálisan kezelik-e a GYED-ről visszatérőket stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!