Sikertelen kézbesítés, majd tracking kód törlése? Merre van a csomagom?
Figyelt kérdés
Még amikor működött a tracking kód, kiírta, hogy volt pénteken egy sikertelen kézbesítése a csomagomnak, SMS-t is kaptam róla. Akkor nem tudtam átvenni, de elvileg ismerősök nem is láttak arra futárt akkor. A lényeg, hogy utána egyáltalán nem próbálták meg még egyszer kiszállítani, sőt 2 napja törölték a trackert is. Semmi infóm nincs a csomagom hollétéről. A helyi postán nem volt a csomag. Nem pár ezres tételről van szó, de nem egy óriási csomag. Lehet, hogy rossz helyre szállították ki? Valószínűleg legalább egyszer megkísérelték még volna a kiszállítást, ha nem vette volna át valaki, nem? Ha meg át is vette valaki, akkor még is hogyan adhatták oda valaki olyannak, akinek köze sincs a rendelésemhez? Most pl. ha egy házban többen laknak, akkor bárki átveheti a csomagot, aki ajtót nyit vagy mi?ma 16:14
1/2 anonim válasza:
Bárki átveheti aki azon a címen van bejelentve, de ezt nem nézik, ha a vendég nyit ajtót, neki adják oda. Bár a vendég felügyelet nélkül ott van?
2/2 A kérdező kommentje:
Ebben az esetben munkahely. De apám már lassan 40 éve ott dolgozik és tekintélyes embernek számít ott. A sok-sok év alatt már rengetegszer rendeltünk oda címezve és a portán mindig át tudták venni. De most odáig sem jutott el a csomag az infók alapján. Ugyanerről a helyről is rendeltem már apám munkahelyére és gond nélkül megérkezett a csomag. Sikerült megtudnom, hogy melyik futárcég vette át Magyarországon a csomagot (külföldről rendeltem) és írtam nekik e-mailt. Kíváncsi vagyok, mi lesz belőle. Ha nem tudnak vele mit kezdeni és nem kaphatom meg a csomagom, akkor kénytelen leszek visszatérítést kérvényezni.
ma 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!