Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van ilyen város/ország?

Van ilyen város/ország?

Figyelt kérdés

Olyan országot vagy várost keresek ahova ha kiköltöznék mindentől független a lehető legjobb lenne nekem.

Valami kis szegényke helyre mennék ki, ami nem kifejezetten háborús övezet.

Csak, hogy jobb rálátást nyújtsak egy olyan helyet keresek ahol akár "milliomosként" élhetek magyarként.

dec. 10. 14:11
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
El tetszett már múlni 16? Olyan 4-5 éves szinten kérdezel, nem kis ellentmondásokkal fűszerezve.
dec. 10. 14:21
 2/9 anonim ***** válasza:

Mi honnan a francból tudjuk hol lenne jó neked?

Azt sem tudjuk fiú vagy, vagy lány. Hány éves vagy, mi a végzetséged, milyen nyelven beszélsz? Mit szeretsz, mit nem. Bármiféle információ, ami alapján segíthetnénk.

De itt van neked egy ország.

Thaiföld. Szegény ország, ahol gazdag lehetsz még magyar fizetésből is. Csapvizet ne igyál, mert mérgező. A lányoknál mindig győződj meg róla, h tényleg lányok e. Este már ne menj le egyedül az utcára.

dec. 10. 15:02
 3/9 A kérdező kommentje:
Thaiföld egy jó választás. F vagyok, 25+ éves, rendőr vagyok jelenleg, magyarul anyanyelven, angolul középszinten, németül és arabul pedig alapszinten beszélek.
dec. 10. 15:06
 4/9 anonim ***** válasza:
68%
Még szerencse, h magyarként anyanyelvi szinten beszéled a magyart. De, igy, hogy leírtad, hogy rendőr vagy, mindent megmagyaráz.
dec. 10. 15:33
 5/9 anonim ***** válasza:

Bármelyik országba jól tudsz élni, ahol az adott valuta sokkal gyengébb a forintnál.

Nigéria, Etiópia, Uganda, Szíria, Thaiföld, Vietnám. Tehát kb minden fejlődő országban.

dec. 10. 15:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Bárhol lehet jól élni, akár fejlettebb országokban is, persze ennek megfelelő háttérrel. Például kiváló tudással, vagy esetleg kapcsolati tőke segítségével. Ha egymagad kimész egy random országba saját kútfőből, akkor onnantól már rajtad múlik, hogy mit tudsz ott megvalósítani. Bár nem gondolom szép jövőnek vagy nemes célnak azt, hogy valaki kimenjen kakasnak egy szemétdombra. Az pedig a fogalmatlanság felsőfoka, hogy még azt is megkérdezed, hogy hova kellene menned, lol. Jártál már valaha a világ elmaradottabb régióiban? Ahol mondjuk fogat mosni is csak palackozott vízzel ajánlatos, meg az utazás előtt beléd nyomnak jópár vakcinát, ha nem áll szándékodban elkapni valami súlyos fertőzést? Nem beszélve arról, hogy ezek szerint az empátia szikrája sem található meg benned, mivel inkább élősködnél az ott szenvedőkön ahelyett, hogy megerőltetnéd magad, és tennél valami olyanért, ami nem csak neked jó. Ez erkölcsi szempontból elég aggályos. Bár saját gyerekem még nincs, de egyéb tapasztalataimból kiindulva ez a kérdés kb egy 10-12 éves gyerek szellemi szintjén van.
dec. 10. 19:30
 7/9 A kérdező kommentje:
főhadnagy vagyok, több kitüntetéssel a hátam mögött. Nevetségesek a leszólásaitok...
dec. 10. 19:52
 8/9 anonim ***** válasza:

És mekkora a bűnözés Magyarországon...

Rohadt büszke lehetsz rá...

dec. 10. 20:53
 9/9 anonim ***** válasza:
52%
Akkor gondolom mélyreható ismeretekkel rendelkezel a nepotizmusról és a szolgaságról. Ja, nem. Képzeld, nekem az egyik szomszédom rendőrhadnagy, mégis épp továbbképzi magát jogi irányba, mert nincs kedve s*gget nyalni kevés pénzért.
dec. 10. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!