Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kik azok az ieru-sok vagy mi...

Kik azok az ieru-sok vagy mi ez a sok különféle egyenruhás emberke?

Figyelt kérdés
Ma barátnőmmel és néhány barátommal együtt utaztunk több felé Budapesten és Zala megyében is voltunk. Legalább 6-8 ilyen speciális egyenruhás emberkét láttunk, kettesével,hármasával vonatra, buszra, metróra, stb felszállni.Nem igazoltattak senkit, csendben leültek, vagy éppen álltak az ajtónál és figyeltek mindent. Úgy néztek ki mint a testőrök,vagy titkos ügynökök.Aztán meg nem sokkal később váltották őket a készenléti rendőrők is.Aztán láttunk még egy csomó határőrt,vámosokat.Mi van itt valakit keresnek ezek, vagy razziáznak? Tele vannak a HÉV vonalak is rendőrökkel.Valami gáz van itt?

#ieru,határőrök,rendőrők,vámosok,razzia,ország,város,budapest,zala megye,igazoltatás
szept. 7. 23:23
 1/6 anonim ***** válasza:
64%

Gáz az van bőven minden értelemben véve 🤣Ha nem japán kézkrémet,lakkot és sampont árultak,akkor biztos valami speciális egység lehet.😅

Lövésem sincs de egy biztos hogy valakiket keresnek.Veszélyes bűnözőket,terroristákat,drogosokat,dillereket,embercsempészeket.Én is ezt tapasztalom hogy tele van a város yardokkal.Én meg ma láttam a Nyugatinál határvadászokat is egész csoportokban vonulni reggel 6 körül.

szept. 8. 00:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Szóval bocsi,az már tegnap reggel 6 kor volt:)) hulla vok
szept. 8. 00:14
 3/6 anonim válasza:

ezeket találtam hosszas keresgélés után tiéd a választás

- International Environmental Risk Underwriters

- Information Environment Research Unit

- International Emergency Response Unit (ERU+)

- International European Research Unit

- Internet Evaluating Ranking Undertook

+az a japán kenőcskatyvasz.Mint látod elég széles a választék.

Azzal is leszűkítheted a kört,hogy mi volt náluk? Ha valamiféle mappa,írótömb,jegyzetfüzet,brosúra,szórólap, akkor biztos valami reklámozók, marketingesekvagy irodisták voltak.Ha fegyver, gumibot, rádió, bilincs,karszalag, láthatósági mellény meg ilyenek akkor tuti hogy valami hatósági alakok voltak.Mivel írtad hogy úgy néztek ki mint a testőrök vagy mi a frász ezért valószínűsítem hogy a vészelhárítók lehettek.Egész Európában magas a terrorfenyegetettség,ezért kivezényeltek mindenkit szerintem,aki él és mozog.Csak erre tudok gondolni;)

szept. 8. 00:42
 4/6 anonim válasza:
I found it in this article: [link]
szept. 8. 00:57
 5/6 anonim ***** válasza:
74%
Szamurájkard vagy dobócsillag nem volt náluk véletlen?😂😂😂😂
szept. 8. 01:05
 6/6 A kérdező kommentje:

De csak az volt.Hülye:D

Szerintem akkor megoldottük.Köszönöm a többi válaszadónak a jó válaszokat, ment a pont!!!

szept. 8. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!