Kik azok az ieru-sok vagy mi ez a sok különféle egyenruhás emberke?
Gáz az van bőven minden értelemben véve 🤣Ha nem japán kézkrémet,lakkot és sampont árultak,akkor biztos valami speciális egység lehet.😅
Lövésem sincs de egy biztos hogy valakiket keresnek.Veszélyes bűnözőket,terroristákat,drogosokat,dillereket,embercsempészeket.Én is ezt tapasztalom hogy tele van a város yardokkal.Én meg ma láttam a Nyugatinál határvadászokat is egész csoportokban vonulni reggel 6 körül.
ezeket találtam hosszas keresgélés után tiéd a választás
- International Environmental Risk Underwriters
- Information Environment Research Unit
- International Emergency Response Unit (ERU+)
- International European Research Unit
- Internet Evaluating Ranking Undertook
+az a japán kenőcskatyvasz.Mint látod elég széles a választék.
Azzal is leszűkítheted a kört,hogy mi volt náluk? Ha valamiféle mappa,írótömb,jegyzetfüzet,brosúra,szórólap, akkor biztos valami reklámozók, marketingesekvagy irodisták voltak.Ha fegyver, gumibot, rádió, bilincs,karszalag, láthatósági mellény meg ilyenek akkor tuti hogy valami hatósági alakok voltak.Mivel írtad hogy úgy néztek ki mint a testőrök vagy mi a frász ezért valószínűsítem hogy a vészelhárítók lehettek.Egész Európában magas a terrorfenyegetettség,ezért kivezényeltek mindenkit szerintem,aki él és mozog.Csak erre tudok gondolni;)
De csak az volt.Hülye:D
Szerintem akkor megoldottük.Köszönöm a többi válaszadónak a jó válaszokat, ment a pont!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!