Milyen TV+Internet előfizetést válasszak a nálam már leszerepelt Vodafone helyett?
Mi a gond vele? Nekem is az van, én sincs vele gond, csak az ügyfélszolgálat gáz, amióta összeolvadtak a UPC-vel. De a UPC előtte is gáz volt :D
Én is gondolkodtam váltáson, amikor a nagy kavarodás volt, de ismerősöktől azt hallottam, hogy a többi még rosszabb. Senki sem tudott jót ajánlani. A Telekomot néztem, mint a másik nagy, de az drágább és nem látom, hogy miben lenne jobb.
Nekünk Digi van. Egyetlen egyszer nem voltunk velük elégedettek, amikor új kábelt kötöttek be egy router-rel.
A szerelő lusta volt a megszokott helyig kihúzni a kábelhosszt.
Ez az ember már nem dolgozik ott. Lopta a házanként elrakott plusz hosszt a kábelből...
Ezt leszámítva minden tökéletes.
Gépről dolgozunk, ami jó netet igényel. Elégedettek vagyunk a szolgáltatással.
A "jó öreg digi"! :DDDDDD
Imádtam csereberélni az ügyfélszolgálaton t időközönként a rossz távkapcsolókat még rosszabbakra, - miközben a kúszóbab csak jelenthetett a folyamatosan emelkedő előfizetési díjnak!
A sokadik ilyen után ment is a levesbe! :DDDDDD
Starlink
A tévét meg felejtsd el! Nálunk téhóm van. Egy rakás szar. Megyeszékhelyen... A hálózat sem az övék. Mobilnet egy vagyon cserébe gyakran szar. 2 Mbps Amikor jó akkor 20-30. Egyes helyeken 100 feletti. Ebből is látszik hogy leszarják a hálózatfejlesztést...
Köszönöm a válaszokat. Úgy látom nincs nálunk igazán elfogadható szolgáltató, maradni kell ennél. A tübbi csak drágább.
Nekem az UPC igazán megfelelt, kezelhezősége, átláthatósága, menürendszere megfelelő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!