Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen TV+Internet előfizetést...

Lcadam kérdése:

Milyen TV+Internet előfizetést válasszak a nálam már leszerepelt Vodafone helyett?

Figyelt kérdés

#tv+internet
dec. 10. 06:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én erősen fontolgatom a Telekomot, bár ez ízléstől, és a helyi lehetőségektől függ.
dec. 10. 07:42
 2/15 anonim ***** válasza:
Kérdező: mi történt nálad a vodával? Nekem is az van, de egyenlőre nincs rá panaszom
dec. 10. 08:16
 3/15 anonim ***** válasza:

Mi a gond vele? Nekem is az van, én sincs vele gond, csak az ügyfélszolgálat gáz, amióta összeolvadtak a UPC-vel. De a UPC előtte is gáz volt :D

Én is gondolkodtam váltáson, amikor a nagy kavarodás volt, de ismerősöktől azt hallottam, hogy a többi még rosszabb. Senki sem tudott jót ajánlani. A Telekomot néztem, mint a másik nagy, de az drágább és nem látom, hogy miben lenne jobb.

dec. 10. 09:25
 4/15 anonim ***** válasza:

Nekünk Digi van. Egyetlen egyszer nem voltunk velük elégedettek, amikor új kábelt kötöttek be egy router-rel.

A szerelő lusta volt a megszokott helyig kihúzni a kábelhosszt.

Ez az ember már nem dolgozik ott. Lopta a házanként elrakott plusz hosszt a kábelből...

Ezt leszámítva minden tökéletes.

Gépről dolgozunk, ami jó netet igényel. Elégedettek vagyunk a szolgáltatással.

dec. 10. 11:21
 5/15 anonim ***** válasza:
#4 Ez remek, csakhogy nyilván tudod, hogy mindkettő One lesz pár hét múlva. Tipikus csöbörből vödörbe helyzet lenne, már ha át tudna menni egyáltalán.
dec. 10. 11:40
 6/15 anonim ***** válasza:

A "jó öreg digi"! :DDDDDD

Imádtam csereberélni az ügyfélszolgálaton t időközönként a rossz távkapcsolókat még rosszabbakra, - miközben a kúszóbab csak jelenthetett a folyamatosan emelkedő előfizetési díjnak!

A sokadik ilyen után ment is a levesbe! :DDDDDD

dec. 10. 18:09
 7/15 anonim ***** válasza:
...És t1 időközönként tűntek el, rendeződtek át a tv csatornák és ha két hétnél tovább nem használtad a boxot, mindig újra kellett indíttatni a "szolgáltatóval"! Mekkora karrier volt digi előfizetőnek lenni! :DDDDDD
dec. 10. 18:12
 8/15 anonim ***** válasza:

Starlink

A tévét meg felejtsd el! Nálunk téhóm van. Egy rakás szar. Megyeszékhelyen... A hálózat sem az övék. Mobilnet egy vagyon cserébe gyakran szar. 2 Mbps Amikor jó akkor 20-30. Egyes helyeken 100 feletti. Ebből is látszik hogy leszarják a hálózatfejlesztést...

dec. 11. 05:07
 9/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Úgy látom nincs nálunk igazán elfogadható szolgáltató, maradni kell ennél. A tübbi csak drágább.

Nekem az UPC igazán megfelelt, kezelhezősége, átláthatósága, menürendszere megfelelő volt.

dec. 11. 06:28
 10/15 anonim ***** válasza:
9-es kérdezőnek! Én DIGI vezetékes és Vodafone Mobil előfizető vagyok. Nekem jelenleg egyik céggel sincs bajom. Kíváncsi leszek 2025 január 1 után amikor a két cég egy márka név alatt ONE néven lesznek.
dec. 12. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!