Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Debrecenben milyen lehetőségek...

Debrecenben milyen lehetőségek vannak egy közgazdász diplomával rendelkezőnek?

Figyelt kérdés

Fizetés milyen?

Vannak lehetőségek? El lehet helyezkedni vagy nagyon keresni kell. Érdeklődöm aki ott él és esetleg ebben dolgozik.

dec. 9. 22:21
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Ha kifogsz valami zsíros állást egy multinál amire 1:20000 az esélyed akkor még a budapestit is megközelítheti a fizud. Mindene egyéb esetben csak tipikus kelet-magyarországi fizetést kapsz ami kb. a fele a budapestinek. Ha helyi kisvállalathoz mész akkor ezt az összeget is csak bérminimumra bejelentve a fennmaradó részt borítékba fogod kapni (tehát egymagad hitelképtelen leszel). Ja és még enne is örülhetsz, mert Debrecenben alig van munka.
dec. 17. 18:03
 2/5 anonim ***** válasza:
49%

"Ja és még enne is örülhetsz, mert Debrecenben alig van munka."

Amikor legutóbb Debrecenben voltam, akkor pont az tűnt fel, hogy mindenhol(!) álláshirdetéses plakátokat láttam: villamosokon, trolikon, buszokon, taxiban(!), állomáson, TV-ben, plázákban.

Nekem nagyon szokatlan volt, ezért jegyeztem meg.

Az internet korában pillanatok alatt találsz állást - ha akarsz...

Közgazdászként meg pláne!!!

dec. 17. 19:22
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Bírom ezeket a mindenttudó nagyokosokat akik egyszer jártak Debrecenben és máris sokkal jobban tudják, hogy ott mi a helyzet mint aki ott él.
dec. 17. 21:13
 4/5 anonim ***** válasza:
49%

3 - Képtelen vagy a szöveg értelmezésére?!

Ezt írtam: "Amikor legutóbb Debrecenben voltam," - ha ebből az jön le neked hogy egyszer voltam, akkor komoly bajok vannak a víztornyodban...

5 éve fél évente 2 hetet Debrecenben dolgozunk. Imádok ott lenni.

dec. 17. 23:02
 5/5 anonim ***** válasza:
4# Tehát mivel te félévente 2 hetet Debrecenben töltesz így nyilvánvalóan jobban tudod mi a helyzet Debrecenben mint az aki non-stop ott él. Értelmes.
dec. 17. 23:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!