Van olyan applikáció vagy szoftver ami kijavítja az ének hangot?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekelne hogy miylen a hangom, ha rásegít kicsit valami autotune, vagy AI, de sajnos amiket leszedtem telefonos appok mind fizetősek. Tud valaki olyat ami tapasztaltan bevállt?dec. 9. 19:35
1/4 anonim válasza:
Ingyen ilyet nem fogsz találni, nem véletlenül nagyon drágák ezek. Még amúgy tudni is kell használni, nem olyan egyszerű az, hogy csak úgy kijavítja.
2/4 A kérdező kommentje:
És milyen fizetős appot tudnál ajánlani ami tényleg jó, nem csak átverés?
dec. 9. 20:41
3/4 anonim válasza:
Nem a géptől kell várni a csodát, hanem meg kell tanulni énekelni. Ez csak arra jó, hogy a minimális pontatlanságokat tökéletesre hozza, amit egy laikus nem is fog még hamisnak érezni, csak a zenészek. Ha már egy negyed hangot módosítani kell rajta az nagyon rondán fog szólni. Amúgy olcsóbban kijössz, ha elmész egy stúdióba, fel veszel valamit aztán utómunkáztatod. Abba beletartozik az autotune is, ha kéred.
4/4 A kérdező kommentje:
Huh basszus te nagyon rossz bolygon jarsz ha ezt most komolyan irtad ide.😂😂 Erdekesseg keppen csak szeretnek egy applikaciot amivel ki tudom probalni hogy milyen lehet a hangom rasegitve, es te idejossz hogy menjek el studioba meg tanuljak meg enekelni😂 En nem ertem az ilyen fajta embereknek mint te honnan van ennyi idotok? Most ha nem tudsz app-ot akkor minek jossz ide okoskodni ilyen hulyesegeket?😂 Biztos majd ezert elmegyek egy studioba meg elkezdem kepezni a hangan amikor en csak poenbol es kivancsisagbol szimplan nem sajnalnek par dollart valami jo kis app-ra. Battya surgosen keress valami hobbit mert ez nem egy valasz a kerdesemre. Ne hasonlitsd mar ossze azt hogy szeretnek valamit kiprobalni azzal hogy nekem egybol studiobamenesr javasolsz. Nalad nagyon rendet kell rakni fejben.
dec. 9. 23:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!