Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyit keres a modi? Vajon...

Mennyit keres a modi? Vajon tele van pénzzel? Irigyled?

Figyelt kérdés
Jó kis meló lehet ez, hiszen nem megerőltető és nem kell bejárni egy munkahelyre gályázni. Biztosan sok lóvé bejöhet az oldal üzemeltetőjének a hirdetések után, amiből tisztességesen meg tudja fizetni az alkalmazottait.

dec. 9. 01:50
A kérdező szavazást indított:
Szerintem jól keres és tele van pénzzel. Irigylem.
Szerintem jól keres és tele van pénzzel. Ugyanakkor nem irigylem.
Szerintem jól keres, mégsincs tele pénzzel. Irigyelem.
Szerintem jól keres, ám nincs tele pénzzel. Nem irigyelem.
Szerintem rosszul keres. Nem irigylem.
Szerintem azért keres jól, mert feketén dolgozik. Nem irigylem.
Szerintem rosszul keres, ráadásul feketén dolgozik. Nem irigylem.
Szerintem jól keres, csak éppen nem talál. Emiatt nem irigyelem.
A modi mesterséges intelligencia, ezért a fenti opciók értelmezhetetlenek.
Másként gondolom, leírom.
9 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Ilyesmi melóért a nettó 177 ezres minimálbér jár.
dec. 9. 02:01
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Ha van a cégnél alkalmazásban moderátor, az nem ad senkinek fizetést, hanem ő ad.
dec. 9. 10:30
 3/5 anonim ***** válasza:

2. vagyok, és hülyeséget írtam. Felületesen olvasok.

A gályázás: Nyilván van valami kritérium, amit elvár a főnök. Otthonról dolgozni annyiban jó, nem kell a munkahelyre bumlizni, de attól az még ugyanúgy munkavégzés. És egyáltalán nem biztos, hogy nem kell bejárnia. Én is az interneten ügyködöm, és be kell mennem dolgozni.

No meg nem is mindenkinek jó az otthoni meló. Nekem pl. a teljesítményem 30% alá esett vissza a covid idején.

dec. 9. 10:34
 4/5 bazaltkaroly ***** válasza:
100%

Amennyi idióta kérdés, és válasz van itt, nem tudnának annyit fizetni, hogy megérje.

Amúgy a viccet félretéve, nehéz megmondani, de volt két hónapja Redditen egy QnA ahol egy volt moderátortól lehetett kérdezni. Ő azt írta, hogy 2011-ben 150K volt a fizetés, ami akkoriban nem rossz. Illetve egyik ritka munka volt, amit lehetett home officeban csinálni.

Nem tudom, hogy most mennyi lehet a fizetés, és gondolom nem is nyilvános info, de azt el tudom képzelni, hogy mellékállásban egész jól tud jönni, ha az ember bírja türelemmel.

dec. 9. 17:25
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jól keres de nincs tele,azé4t ez nem egy olyan állás ahol milliók ugranak az öledbe, viszont jól automatizalható. Tehat ha mellé van még valami hasonló IT munka vagy valami akkor viszont már kitömődhet normális mennyisegű munka melett is úgy,hogy nem adjael a lelkét.
dec. 16. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!