Mennyit keres a modi? Vajon tele van pénzzel? Irigyled?
2. vagyok, és hülyeséget írtam. Felületesen olvasok.
A gályázás: Nyilván van valami kritérium, amit elvár a főnök. Otthonról dolgozni annyiban jó, nem kell a munkahelyre bumlizni, de attól az még ugyanúgy munkavégzés. És egyáltalán nem biztos, hogy nem kell bejárnia. Én is az interneten ügyködöm, és be kell mennem dolgozni.
No meg nem is mindenkinek jó az otthoni meló. Nekem pl. a teljesítményem 30% alá esett vissza a covid idején.
Amennyi idióta kérdés, és válasz van itt, nem tudnának annyit fizetni, hogy megérje.
Amúgy a viccet félretéve, nehéz megmondani, de volt két hónapja Redditen egy QnA ahol egy volt moderátortól lehetett kérdezni. Ő azt írta, hogy 2011-ben 150K volt a fizetés, ami akkoriban nem rossz. Illetve egyik ritka munka volt, amit lehetett home officeban csinálni.
Nem tudom, hogy most mennyi lehet a fizetés, és gondolom nem is nyilvános info, de azt el tudom képzelni, hogy mellékállásban egész jól tud jönni, ha az ember bírja türelemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!