Szerintetek birnám a tetoválást?
Figyelt kérdés
Koldok pct akartam csinaltatni multkor de annyira nem birtam ki hogy inkabb nem rakattam bele az ekszert es mondtam hogy szedjék ki, eleggé nem birom az ilyen dolgokat, szerintetek a tetovalast birnam erzestelenitos kremmel?dec. 8. 23:02
1/3 anonim válasza:
Felejtsd el, ha egy szúrást se bírsz ki.
Nem krémezhezed agyon a tetoválni kívánt felületet...
2/3 anonim válasza:
Szerintem alapjáraton nem fáj a tetkó,de az tény,hogy vannak kellemetlen részek
Ez függ attól, hogy hova,milyet, mekkorát
A pc addig fáj, amíg gyógyul,mert sokaktól hallottam,hogy maga a szúrás nem fájt,de gondolom ez is függ a területtől
A tetkónál azonban bele kell kalkulálni,hogy lehet többször át kell menni egy részén vagy ha gyógyuláskor kidobja a tested a tintát vagy nagymértékben fakult,akkor a már gyógyult tetkón újra átmennek, akár kétszer háromszor
Szerintem ne csináltass,ha kicsi a fájdalomküszöböd
Gondold bele,hogy belemozogsz és a tetkós önhibáján kívül elrontja a tetkót
Úgy hallottam leszedetni fájdalmasabb,mint felvarratni
3/3 gungasam válasza:
Aki egy kicsit is idegenkedik vagy fél, jobb ha nem csináltat ilyesmit mert amikor megbánja sokkal nehezebb dolga lesz az eltüntetéssel. És megbánja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!