Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van olyan kamionos cég (Magyar...

Van olyan kamionos cég (Magyarországon belül), ahol alkalmaznak kezdő sofőrt + betanítanak, és CSAK spanyol pályát járnak hűtővel?

Figyelt kérdés

dec. 8. 22:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon . Kezdő 0 km-s sofőrnek wabi , supernova vagy bármelyik nagy multit tudnám ajánlani ponyvás vagy mindegy milyen póttal fél - egy évre szerzel tapasztalatot és utánna tiéd a világ 1 év nemzetközi tapasztalattal már rengeteg helyre felvesznek .
dec. 9. 12:07
 2/5 A kérdező kommentje:
egyet tudok, ahol apám dolgozik ott van egy ilyen kamionos cég csak nem tudom hogy betanítanának-e rendesen (nagyon spórolós cég), valami hasonlót keresek
dec. 9. 15:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

akik ilyen extrém távokat járnak hűtőssel azok általában 4 kezes járatok, és ott sem a tingli-tangli 11 óra pihis mentalitással... Engedd el ezt haver, mert az lesz a vége hogy felcsavarodsz egy fára, mert éjjel nappal menni még a tapasztaltaknak se megy hosszú távon, főleg nem az ilyen zölfülűeknek...

Gondolom azért pályázol ilyen melóra hogy hűtő meg nagy táv mert rohadt vagy melózni, és csak tekergetni akarod a kormányt, ebből nem lesz nagy jövőd.

dec. 9. 23:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Apám ponyvással jár, nyáron mindig megyek vele, és ÉN ponyvázok, léceket szedem, békázok ha kell, mindent megcsinálok (naponta 1-3 is). Nincs bajom a melózással, csinálom ha kell. De nekem jobban bejön a hűtős, sokkal tisztább mint a ponyvás, és igen, kényelmesebb is. Ja meg jobb a pénz.
dec. 10. 02:11
 5/5 anonim ***** válasza:
#2 mindenkinek más az igénye . Én 2 évig ponyváztam magyar osztrák és magyar német fix vonalon . Soha többé nem megyek ponyvás közelébe . Jelenleg már 5 éve lisztes silót húzok . Pénzben is jó , kényelmes is és nem kell áruátvevővel , targoncással vacakolni plusz ez a legtisztább munka a fuvarozásban . Silót a malomban nem én , hanem egy ott dolgozó tölti mivel a töltő berendezést ő kezelheti csak , lerakón rá kötöm a csövet ahova kell indítom a kompresszort nyitom a csapokat és kész 1 óra alatt levan tudva
dec. 10. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!