Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Program, ami felerősíti egy...

Program, ami felerősíti egy videóban a beszédhangot?

Figyelt kérdés
A sípoló hangot kéne megszüntetni és felerősíteni a beszédhangot.

dec. 5. 15:30
 1/5 anonim válasza:
mikrofon :)
dec. 5. 15:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Audacity, de csodát ne várj tőle, meg persze tudnod kell hogy mit csinálsz.
dec. 5. 16:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Második, mit kell vele csinálni? Nem értek hozzá.
dec. 5. 19:48
 4/5 anonim ***** válasza:
A zajcsökkentést kell használni. Kijelölsz egy olyan részt amin kizárólag a zaj hallható, majd csinálsz vele egy zajprofilt. Majd kijelölöd a teljes hanganyagot, ismét zajcsökkentés, de itt már a csökkentést használod. Játszadozni kell a beállításokkal, hogy mi adja a legjobb eredményt. Ha túl erősre teszed belerondít a hangba is, ha nem teszed elég erősre zaj marad rajta. Meg kell találni egy elfogadható egyensúlyt.
dec. 5. 20:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Léteznek AI módszerek, sokkal egyszerűbb beállítgatni őket, cserébe lassúak és költségesek, viszont az eredmény mindennél keményebb. IzotopeRX jut eszembe hirtelen. Videózgass kicsit utána az AI beszédjavításnak, elképzelhető, hogy lesz akár open source megoldás is. Nem szokott kelleni, talán egy jó éve futottam egy jó kört vele, mert nagyon hallgatni akartam egy csókát egy videón, de olyan volt a hang, hogy gyakorlatilag tombolni tudtam csak. Varázslat történik.
dec. 5. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!