Hogy tudok hivatalosan kézműves termékeket árusítani?
Figyelt kérdés
Gyertyákról van szó. Szeretnék weboldalt neki, és Facebook oldalon hirdetném. Piacra munkám miatt nem igen járnék hiszen van egy főállásom, ez mellett csinálnám.
Hogy érné meg legjobban?
ma 07:56
1/5 anonim válasza:
A már meglévő munkaviszony nem zárja ki, hogy egyéni vállalkozó is lehess másodállásban. Máshogy nem megy, mert számlaadás nélkül kereskedni nem szabad (lehet, csak a NAV előbb-utóbb megtalál és büntet).
2/5 anonim válasza:
Meska? Vagy ha kicsit komolyabb vállalkozásban gondolkozol, én pl vállalok profi webshopfejlesztést pár kilóért is akár.
3/5 A kérdező kommentje:
Meskát láttam, hogy nem túl kedvező egy terméknek a feltöltése így én vele inkább nem “kísérleteznék”. Webshopot pedig szerencsére rendelkezem annyi tudással, hogy magamnak megcsináljam és fenttartsam😊
Nekem itt most leginkább ami lényeg, hogy vállalkozóként, esetleg adószámos magánszemélyként, vagy őstermelőként van kevesebb kiadás.
ma 13:39
4/5 anonim válasza:
"vagy őstermelőként van kevesebb kiadás."
Van egy gyertya fődem, tisztelt revizor úr, és tessék elhinni, ez mind ottan termett. Mind egy szálig!
5/5 A kérdező kommentje:
“Kiegészítő őstermelői tevékenység: … kézművesipari tevékenység…”
ma 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!