Bankszámlára lenne szükségem (pl. vatera) de még nem töltöttem be a 18-at mit tudok csinálni?
Figyelt kérdés
ahogy a kérdésembe írtam bankártyára lenne szükségem (pl:vatera)....de szüleim nem akarnak evvel foglalkozni ..azt mondták ha vmi internetes módon vagy vhogy tudok erre megoldást és pl szülői beleegyezés kell .azt még maximum megteszik...
nagyon nagy szükségem lenne és nem csak ide .....
előre is köszönöm minden kedves értelmes választ adó válaszadónak :)
2010. nov. 6. 10:48
1/5 anonim válasza:
Lehet csinálni bankszámlát 18 éves kor alatt is(szülői beleegyezés kell), viszont dombornyomott kártyát nem. Amúgy ha csak simán vásárolni akarsz egyszer, akkor bemehetsz a bnkba, befizeted a pénzt és kész.
2/5 anonim válasza:
Nincs igaza az előttem szólónak, 17 éves vagyok és dombornyomott kártyát csináltattam magamnak az ERSTE nél.
3/5 A kérdező kommentje:
és azt hogy csináltad ?:O
az a bankártya hol használható ?
mindenhol csak szerencse játéknál nem ?
2010. nov. 6. 21:57
4/5 A kérdező kommentje:
és az egyik szülőddel bementél és megcsináltátok ott helyben pénzt fizettetek be meg minden ??
vagy ez hogy ment ?
2010. nov. 7. 11:27
5/5 anonim válasza:
OTP Junior asszem már 8 éves kortól ad bankkártyát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!