Kedves férfiak erre a kérdésre szeretném ha válaszolnátok Adott egy nő és egy hosszú kabátot vagy egy hosszú pólót visel. Milyen nőnek mondanád azt, hogy ne húzz alá nadrágot?
Figyelt kérdés
dec. 3. 12:56
1/7 anonim válasza:
Csak a barátnőmnek és csak otthon.
Nyilvános helyen ne mászkáljon félmeztelenül senki sem.
2/7 anonim válasza:
Semmilyen nőnek nem szóltam, szólok bele az öltözködésébe, - legyen az a feleségem, lányom, unokám, kolléganőm vagy akár vadidegen! Semmilyen jogom nincs abba beleugatni, hogy miként öltözzön fel bárki is! Nyilvánvaló, hogy a normálisnak a nem provokatív öltözködést vélem, de ez ettől még ennél a pontnál megáll nálam és megpróbálok nem beleszólni mások életébe ezen a szinten. Viszont annak sem kell csodálkoznia azon, hogy megnézik, aki félmeztelenül, alul öltözve megy nyilvános közegbe, - viselje, akinek ennyi esze van!
3/7 A kérdező kommentje:
Nem jár félmeztelenül a csaj. Csak ezt mondta neki az egyik pasi, ha felveszi a nagy méretű pulcsit nadrágot se kéne húzni alá. (És alacsony a csaj)
dec. 3. 13:59
4/7 anonim válasza:
Speciel, elhajtottam volna a nő helyében a vérbe a fickót! Nézzen végig magán, mielőtt megszólít bárkit is!
5/7 A kérdező kommentje:
Ismerik egymást
dec. 3. 15:00
6/7 anonim válasza:
3: Csak viccelődött. Mit kell ezen ennyire túlgondolni?
7/7 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom viccelődött, csak. Bár mások is az ellenkezőjét gondolták
dec. 4. 10:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!