Más is mindig ezt akarja?
Figyelt kérdés
Nemtudom miért de mindig azt a akarom,hogy ha PL Ott a south park egy második mozifilmel zárul de én mindig azt akaorm hogy aki szereti a south parkot és még nemtudja az megtudja,vagy PL ott az Assasin creed nevű game, ott is most fog jönni az új része de nem a harmadik hanem egy mellékszál,de aki most kezdi az honnan fogja tudni h melyik az első rész,mert a brotherhood nem harmadik mint már mondtam.És én mindig azt akarom hogy ezt megutdja aki még nem tudja. Vagy ott az Ed Edd és edy,arról is készült egy széria záró film amiben megmutatták eddy bátyát,de aki ezt nemlátta azt akarom hogy megnézze vagy hogy elmondjam neki még ha nem is ismerem. Vagy csak né vagyok ilyen hülye? xD2010. nov. 6. 09:58
1/2 anonim válasza:
Lesz 2. South Park film? :-O Ugyanmmár...már az új részek is gagyik a régiekhez képest, a filmet...áá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!