Benőhetett a lyuk?
Figyelt kérdés
Szombaton fájt az egyik fülem a fülbevalónál, ezért ki vettem és egy nagyon picit vérzett is, de ma vissza akartam tenni, de csak egy kicsit tudtam bele szúrni a fülbevaló végét a lyukba, és fájt is. Szerintetek már benőhetett a lyuk?dec. 2. 20:06
1/2 anonim válasza:
Ennyi idő alatt nem valószínű. Nekem ilyenkor csak a hártya szokott visszahúzódni, ilyenkor erősebben át kell szűrni a fülbevalóval, és akkor bemegy egy idő után. Ha nagyon nem megy vagy nagyon fáj akkor ne erőltesd nagyon, ma újra kell lövetni
2/2 anonim válasza:
Dehogy, ennyi idő alatt nem tud. Kisebesedett, vérzett és ahogy gyógyul, kicsit hegesedik, varr lesz rajta, azért nem tudod vissza rakni. Egy ideig vagy ne hordj semmilyet (pláne nagy lógósat), vagy gyógyfülbevalót hordj, attól nem fog fájni a füled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!