Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyi gyakorlati órát vettete...

Mennyi gyakorlati órát vettetek?(B kat.)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pár hónapja kezdtem el a jogsit, 20 óra körül tartok. Mindent vettünk, parkolások, megfordulások, vizsgaútvonalak. Úgy érzem, hogy a kötelező 30 óráig belejövök már a vezetésbe, kisebb hibáim vannak csak. Viszont mindenkitől hallom hogy ők 50-60-70 óra után szerezték meg a jogsit (vidéken). Nektek hány órát kellett vennetek? Hányszor buktatok meg és min? Kicsit elkeseredett vagyok, mert egyre inkább azt hallom hogy 30 órákkal a vb sem enged át, nekem meg még egyenlőre nincsen +100.000-150.000 Ft-om arra, hogy még több órát vegyek.

ma 18:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én 30 óra után mentem vizsgára, elsöre simán meglett a jogsi
ma 18:58
 2/5 Pumber89 ***** válasza:

40 órát vezettem. A 41. volt a vizsga. Sikerült elsőre. Az oktató javasolta, hogy vegyek +10 órát a 30-on felül. Nem ágálltam ellene, mert elvégre ő látja, hogy mit kell még finomítani. Nem csak jogsit akartam szerezni hanem vezetni akartam megtanulni. Vagyis inkább közlekedni.

A vizsga nem volt vészes egyáltalán. Jó fej volt a vizsgabiztos is. 3 hibavonalam lett. Vidéken csináltam.

ma 19:02
 3/5 anonim ***** válasza:
45
ma 19:38
 4/5 anonim ***** válasza:
kb 40 .
ma 19:49
 5/5 anonim válasza:

Szia.

A 30 a kötelező. Utána el lehet menni vizsgázni. Ezt az oktató dönti el, illetve vele lehet és kell is megbeszélni. Ha ő úgy látja, akkor nem fog elküldeni, de ha látja hogy magabiztos vagy, akkor elküld téged vizsgázni.

Csak annak nem sikerül a kötelező 30 óra után, akit nem érdekel és / vagy nincsen érzéke a vezetéshez.

Az ilyenekről láthatunk videókat a facebookon és a youtubeon egyaránt.

ma 20:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!