Hogyan tudok névtelenül hozzászólni bejegyzésekhez fb-on, illetve úgy hozzászólni, hogy ne tudjanak válaszolni a hsz-emre?
Figyelt kérdés
nov. 29. 16:20
1/10 anonim válasza:
Névtelenül nem tudsz hozzászólni.
Olyan lehetőség van (ha az adott csoportban engedélyezve van ez a lehetőség), hogy név nélkül tegyél bejegyzést az adott csoportba, és ha írsz hozzá kommentet, az is név nélküli lesz.
2/10 A kérdező kommentje:
De igen. Mit gondolsz, miért kérdem? Hülyének nézel? 🙄
nov. 30. 08:29
3/10 anonim válasza:
Úgy látszik lehet újabban, az én posztomat egyszer röhögő fejezte egy név nélküli...
5/10 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem. Senki nem válaszol, akárhol kérdezem meg.
dec. 3. 18:19
6/10 anonim válasza:
#1-es vagyok.
Igazad volt, tényleg van ilyen lehetőség. Tegnap láttam én is egy posztnál az egyik csoportban.
Utána beletúrtam a Fb-on a beállítások menübe, minden létező menüpontot átnéztem de semmi erre utalót nem találtam, hogy hogyan lehetne ilyesmit beállítani.
7/10 A kérdező kommentje:
Ugyeugye. Nem szoktam alaptalanul kérdezni.
dec. 10. 10:58
8/10 A kérdező kommentje:
És az a legszebb, hogy fb-n hiába kérdezem azt, aki meg tudta tenni, hogy névtelenül hozzászólt, nem segít. Olyat is tudnak, hogy a hsz-ükhöz nem lehet választ írni.
Ki fogom deríteni.
dec. 10. 11:01
9/10 anonim válasza:
Akkor azért majd oszd meg itt az infót :D
10/10 A kérdező kommentje:
Sose fogom megtudni...
dec. 12. 12:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!