Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit dolgozunk le Dec. 14.-én?

Mit dolgozunk le Dec. 14.-én?

Figyelt kérdés

Azt értem, hogy Dec 7.-én dolgozzuk le a 27-ét.De mire fel veszik el a következő szombatunkat is??

Nagyon gusztustalanul alakították a Decembert. Kinek jó ez így? Kapunk 1 nappal hosszabb "szabit" , cserébe két hétvége van tönkretéve teljesen. A gyárakban még megértem, hogy fontos ledolgozni, mert termelés van. De ahol nincs termelés, ott minek?!

tegnapelőtt 13:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10. Mit is írsz, miről? Kit kaszáltak, hol kaszáltak és miért?
tegnap 11:13
 12/12 anonim ***** válasza:

↑ 9-es válasz (2024. nov. 30. 07:22) és 10-es kérdezői komment (2024. nov. 30. 08:05) írói!

A Kereskedelmi Dolgozók Szakszervezete népszavazást kezdeményezett, a Nemzeti Választási Bizottság hitelesítette, de valaki megtámadta a Kúrián. A Kúria még nem határozott.

Az országgyűlésben Balassa Péter (Jobbik) képviselő ezügyben törvényjavaslatot nyújtott be 2024-11-10 09:51-kor, amit T/9875 irományszámon vettek nyilvántartásba.

Az Országgyűlés elnöke másnap kijelölte a Vállalkozásfejlesztési Bizottságot, amely még nem tárgyalta; a javaslat „tárgysorozatba vételre vár” állapotban van.

tegnap 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!