Mit dolgozunk le Dec. 14.-én?
Azt értem, hogy Dec 7.-én dolgozzuk le a 27-ét.De mire fel veszik el a következő szombatunkat is??
Nagyon gusztustalanul alakították a Decembert. Kinek jó ez így? Kapunk 1 nappal hosszabb "szabit" , cserébe két hétvége van tönkretéve teljesen. A gyárakban még megértem, hogy fontos ledolgozni, mert termelés van. De ahol nincs termelés, ott minek?!
↑ 9-es válasz (2024. nov. 30. 07:22) és 10-es kérdezői komment (2024. nov. 30. 08:05) írói!
A Kereskedelmi Dolgozók Szakszervezete népszavazást kezdeményezett, a Nemzeti Választási Bizottság hitelesítette, de valaki megtámadta a Kúrián. A Kúria még nem határozott.
Az országgyűlésben Balassa Péter (Jobbik) képviselő ezügyben törvényjavaslatot nyújtott be 2024-11-10 09:51-kor, amit T/9875 irományszámon vettek nyilvántartásba.
Az Országgyűlés elnöke másnap kijelölte a Vállalkozásfejlesztési Bizottságot, amely még nem tárgyalta; a javaslat „tárgysorozatba vételre vár” állapotban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!