Mit dolgozunk le Dec. 14.-én?
Azt értem, hogy Dec 7.-én dolgozzuk le a 27-ét.De mire fel veszik el a következő szombatunkat is??
Nagyon gusztustalanul alakították a Decembert. Kinek jó ez így? Kapunk 1 nappal hosszabb "szabit" , cserébe két hétvége van tönkretéve teljesen. A gyárakban még megértem, hogy fontos ledolgozni, mert termelés van. De ahol nincs termelés, ott minek?!
Dec 24-ét dolgozzuk a másik szombaton.
2 nappal hosszabb szabit kapsz 2 napért.
Meg is látszik.... 🤣🤮
Hát igazából nem kapok, mert már előre ledolgoztatják, tehát nincs "ingyen". Csak legalább nem ünnepek között kell szívni a munkával. Helyette szívni kell mindkét hétvégén.
Melyik kezembe harapjak bele?
De amugy Dec. 24 mióta nem munkaszüneti nap? Hát az már szenteste napja.
Nem csak ők, és nem új keletű. Vannak országok, akkor dec. 24-is ünnepnap
A kérdező azért hiheti azt, hogy az volt, mert már sok-sok éve áthelyezéssel ledolgozzuk. Csak ilyen 6 napos hétvége nem volt korábban, de két áthelyezés gyakori volt.
Én még dec 31-én is dolgoztam este 8-ig, és egy nyomdában. És sokan mások is.
#7 Tegnap elkaszálták a szavazási indítványt.
A kormány szerint ebben a gazdasági helyzetben nem engedhetünk meg magunknak még 1 ünnep napot (hát mégse dübörög?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!