Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nárcisztikust hogy lehet...

Nárcisztikust hogy lehet elfeledni???

Figyelt kérdés
Nárcisztikus pasiba gabalyodtam. Sikerült elküldeni, 3 hónapig volt az életembe. Dolgozok a traumakötés. Lelkileg nagyon padlón voltam mikor megtalált. Kitépném a szivemből, elmémből, mintha fullasztana, megfojtana. Tudom sokan hülyének neznek.

nov. 27. 14:18
 1/2 anonim válasza:
100%
Remélem mindenhonnèt letiltottad! Gondolj arra, hogy a nárcisztikusnak csak a kontroll kell, ne pedig te. A te szemèlyed bármikor le vagy felcserélhető. A nárcisztikus dehumanizál másokat. Te pedig az ellentétje vagy. Akarhogy is nèzed, kihasznàlt, átvert, tudatosan. Örülj annak, hogy mèg időben megàllítottad a további elmebajos ámokfutását, amit az életedben müvelt volna.
dec. 1. 12:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Ilyenkor van szükség a radikális elfogadásra. El kell fogadni, hogy ez a kapcsolat soha nem tartalmazta magában azt a lehetőséget sem, hogy jó legyen. Emellett nem szabad hagyni, hogy az idő megszépítse ezeket az emlékeket.

Ha teheted, minden egyes bántó, megalázó, rossz élményt írj le egy listára a lehető legnagyobb őszinteséggel, és érzelemmentességgel, hogy később bármikor azon agyalsz, hogy jól döntöttél-e, elő tudd szedni, és feleleveníteni magadban, hogy ez az ember csak bántott téged.

A traumakötést megemlítetted, így gondolom nem vagy vakon a témában, de ha esetleg mégtöbb infó kell, akkor tudom ajánlani Eva Vinter youtube csatornáját, több mint 60 videója van a témában, rendkívül informatívak.

Ha pedig már ismered a videóit, akkor nem szóltam :D

Üdv: egy másik “túlélő”

dec. 19. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!