Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha ma megrendelem dec.7. E...

20201210 kérdése:

Ha ma megrendelem dec.7. E elott megjon?

Figyelt kérdés
Az lenne h csak most birnam megrendelni a lanyomnak a szuletesnapi dekoraciot a sheinrol elotte nem birtam. Ha mai nap megrendelem megjonne 7 elott? 7. En lesz tarva a 4.szuletesnapja.
nov. 22. 11:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne kockáztass. Ha valamit időre akarsz rendelni, legalább 1 hónappal előtte le kell adni. Ilyenkor már karácsonyi csúcsidőszak van, többszörösen leterheltek a futárszolgálatok, ráadásul külföldről rendelsz. Nekem pár éve egy november közepi rendelést 55 nap alatt hoztak ki.
nov. 22. 11:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Uh baszus. Koszi 😓
nov. 22. 11:45
 3/3 anonim válasza:
Szerintem simán megjön. Én is rendeltem már ilyen időszakban, mindig 1-2 héten belül megjött. Sosem volt több idő, akárhányszor rendeltem. Próbáld meg!
nov. 22. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!