Ezzel bajba lehetek most?
Figyelt kérdés
Csinaltam egy olyan dolgot amit nem szabadott volna es amikor megkerdeztek hogy en csinaltam e letagadtam amennyire csak tudtam. Viszont megeskudtem de csak ugy szóban tehat feltette az illeto a kerdest:
- …… életére esküdsz hogy nem te voltal
Es en nyilvan azt feletem hogy igen
De nem gondoltam komolyan
Normalis valaszokat szeretnek kerni mert en felek az ilyentol ugye nem lehet baj belolle? Nem lesz az illetonek baja?
nov. 21. 16:42
1/2 anonim válasza:
A lelkiismereteddel kell elszámolni. És utána sorsoddal amikor lebuksz, és onnantól kezdve elvágtad magad az emberek szemében.
A felnőtté válás része felelősséget vállalni a tetteinkért és megbánást tanúsítani. Majd egyszer neked is sikerülhet talán.
2/2 anonim válasza:
Úgy kifejezetten bajba nem kerülhetsz, tehát nem kapsz büntetést max csak akkor ha azzok akik feltették a kérdést azzok nem agresszívak, akkor nem fognak megölni, megverni, csak nem fognak egy szavadnak sem hinni már ha kiderül hogy te tetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!